Linkovi

Novinar Vladan Radosavljević preminuo posle napada pasa


Arhiva - Vladan Radosavljević, novinar i analitičar, u emisiji PG Mreža, jula 2017. (Foto: Skrinšot, YouTube kanal PG Mreže)
Arhiva - Vladan Radosavljević, novinar i analitičar, u emisiji PG Mreža, jula 2017. (Foto: Skrinšot, YouTube kanal PG Mreže)

Novinar, medijski analitičar i jedan od osnivača Produkcijske grupe Mreža Vladan Radosavljević je preminuo, a njegova supruga Olga teško je povređena nakon što su ih na Kosmaju napali i izujedali psi, potvrdila je agenciji Fonet direktorka PG Mreža Lila Radonjić.

Radosavljevića je pored vikendice na Kosmaju napao čopor pasa, a supruga Olga koju je pozvao u pomoć, teško je povređena prevezena je u Urgentni centar , izvestio je Fonet.

Kako ta agencija saznaje, Olga Radosavljević će, imajući u vidu okolnosti, vrstu i prirodu povreda - iz Urgentnog centra biti prebačena na Infektivnu kliniku radi dalje opservacije.


Ministarstvo unutrašnjih poslova je, ne navodeći više detalja, potvrdilo da je u napadu na Kosmaju nastradao 62-godišnji muškarac, a da je njegova supruga teško povređena i prevezena u bolnicu.

Veterina Beograd: Psi nosili ogrlice, jasni dokazi o vlasništvu

Tri psa koja su na Kosmaju izujedala čoveka koji je nakon toga preminuo bili su vlasnički psi sa jasnim dokazima o vlasništvu, rečeno je Tanjugu u Veterini Beograd.

Psi su nosili ogrlice sa pločicama na kojima su bili ispisani brojevi telefona vlasnika.

U Veterini Beograd kažu da su tri psa izašla iz dvorišta kroz otvorenu kapiju u mestu Velika Ivanča, i napala muškarca i ženu koji su prolazili.

Kako je rečeno u Veterini Beograd, jedan od pasa je rase staford, jedan je mešanac staforda i pitbula, a treći mešanac nejasnog porekla.

Sva tri psa se nalaze u karantinu Veterine Beograd.

Vladan Radosavljević bio je novinar nekadašnjeg Studija B i direktor programa NTV Studio B. Jedan je od osnivača Produkcijske grupe Mreža, a jedno vreme bio je i direktor beogradskog Medija centra.

XS
SM
MD
LG