Linkovi

Bon Džovi spasao ženu koja je htela da skoči sa mosta


Bon Jovi Woman On Bridge
Bon Jovi Woman On Bridge

Američki muzičar Džon Bon Džovi proslavio se ove nedelje, ne zbog nove pesme, već zbog pomoći ženi u nevolji, saopštila je policija.

Slavni roker dobitnik Gremija snimao je video u utorak na pešačkom mostu Džona Sajgenthalera u Nešvilu u Tenesiju kada su on i još jedna osoba videli ženu kako stoji ispred zaštitne ograde mosta i pomogli joj da se skloni, javio je američki magazin Dedlajn.

„Velika pohvala Džonu Bon Džoviju i njegovom timu što su pomogli ženi na mostu Sajgentaler Ped u utorak uveče“, navodi se u objavi policijska uprave Nešvila na društvenoj mreži Eks. „Bon Džovi je pomogao da je ubedi da siđe na bezbedno".

Na snimku incidenta koji je objavio VBIR, filijala televizije NBC njuz, vidi se žena u plavoj majici kako stoji na ivici mosta, ispred zaštitne ograde.

Bon Džovi: Politika i život teme novog albuma
please wait

No media source currently available

0:00 0:04:42 0:00

Bon Džovi, frontmen istoimene rok grupe iz Nju Džersija, i još jedna žena idu ka njoj i nakratko razgovaraju sa njom pre nego što joj pomognu ženi da se popne preko ograde na most.

Potom se vidi kako Bon Džovi grli ženu i kasnije odlazi sa njom sa mesta incidenta ka jednom kraju mosta. Uz niz hitova koji se brzo pamte kao što su "Livin' on a Prayer" i "You Give Love a Bad Name", bend Bon Džovija je 1980-ih punio arene na svojim maratonskim turnejama.

XS
SM
MD
LG