Linkovi

Glumci iz serije "Prijatelji": Mi smo porodica, potpuno smo skrhani


Ekipa serije "Prijatelji" na 54. dodeli Emi nagrada u Los Anđelesu 22. septempra 2002. (Foto:REUTERS/Mike Blake)
Ekipa serije "Prijatelji" na 54. dodeli Emi nagrada u Los Anđelesu 22. septempra 2002. (Foto:REUTERS/Mike Blake)

Ekipa televizijske serije "Prijatelji" oglasila se povodom smrti svog kolege i prijatelja Metjua Perija. Dženifer Eniston, Kortni Koks, Liza Kudrou, Met Leblank i Dejvid Švimer izdali su zajedničko saopštenje, koje je preneo magazinu Pipl.

"Mi smo potpuno skrhani gubitkom Mejtua. Bili smo više nego kolege. Mi smo porodica. Toliko toga može da se kaže, ali sad ćemo da odvojimo vreme da žalimo za njim i da se suočimo sa ovim neshvatljivim gubitkom. U nekom momentu ćemo govoriti više, kada budemo mogli", navode njegovi prijatelji iz serije.

"Sada, naše misli i naša ljubav idu Metijevoj porodici, prijateljima i svima koji su ga voleli u celom svetu", stoji u pismu koje su potpisali Eniston, Koks, Kudrou Leblank i Švimer.

Glumac Metju Peri, najpoznatiji po ulozi u sitkomu “Prijatelji”, pronađen je mrtav u subotu u svom domu. Imao je 54 godine.

Uzrok smrti još treba da odrede patolozi u Los Anđelesu, nakon autopsije i toksikoloških testova.

Samo godinu dana pre smrti, Peri je izdao svoju biografiju "Prijatelji, ljubavi i velika užasna stvar", u kojoj je opisao decenijama dugu borbu sa ovisnošću od opijata i alkohola. U tom momentu, naveo je da je trezan oko 18 meseci.

XS
SM
MD
LG