Fotografije dana

Studenti u jednoj školi u Žudžiju mole se za putnike kineskog broda koji je potonuo u reci Jangce. Broj pronađenih tela nastradalih porastao je na 18. Desetine spasilaca je pretražilo potonuli brod kojim je plovilo više od 400 putnikak. U meuvremenu broj smrtnih slučajeva popeo se na 18.

Scena u Atini.

Otac sa bebom posle napada na jednu gradsku četvrt u Alepu u kojem su snage lojalne sirijskom predsedniku Bašaru al-Asadu iz ratnih aviona bacali burad bombe punjenen eksplozivom.

Migranti iskrcani na obalu iz pretrpanog ribarskog broda koji je plovio u Andamanskom moru. Većina migranata izbeglo je iz Mjanmara.

Požar u Manili, prestonici FIlipina. Vatrogaci su saopštili da su u požaru dve osobe povređene, a više od 300 domaćinstava ostalo bez svojih kuća.

Automobil zagolavljen u rečnom rukavcu posle oluje u De[ingu, u kineskoj pokrajini Đijangši. A car is

Počasna garda japanske samoodbrane na dočeku australijskog ministra odbrane Kevina Endruja u Tokiju. Australijskog gosta pozdravio je njegov japanski kolega General Nakatani.

Nemačka kancelarka Angela Merkel sa egipatskim predsednikom posle njihove zajedničke konferencije za novinare u Berlinu.

Ribolov na reci Mahandi blizu Kataka u Indiji. 

14 srećnih morskih lavova, koji su pre nekoliko meseci skoro mrtvi nađeni na obali Pacifika, vraćeni su potpuno oporavljeni u okean :Morski lavovi su žurili preko peska do okeana na plaži u Laguna Biču u Kaliforniji. Morski lavovi su se mesecima nalazili u Centru za lečenje morskih sisara u Kaliforniji. Taman kada su se oporavili od prve nesreće, zadesila ih je nova, pošto je neko greškom sipao hlor u bazen predviđen za njih. Posle više - mesečne brige u Centru, morski lavovi su ponovo veselo zaplivali okeanom.