Fotografije dana

Američki padobranci iz 82. vazduhoplovne divizije stacionirane u vojnoj bazi Fort Breg u državi Severna Karolinal, učestvuju u masovnim NATO manevarima - Trident Juncture 2015. Vežba vazdušnog desanta obavljena je na terenu vojne baze Gregorio kod Saragose u Španiji.

Prizor iz Dake, glavnog grada Bangladeša.

Princ Čarls prilikom svečanog dočeka u Novom Zelandu. Dobrodošlicu britanskom princu priredio je narednik Vaji Paenga i to sa tradicionalnim pozdravom Maorija, starosedeocima Novog Zelanda.

Kandidat stranke Nacionalni demokratski savez Mjanmara, Naing Nan Lin, koji je prošle nedelje bio napadnut, nastavio je svoju izbornu kampanju u prestonici Jangon.

Grupa aktivista zajedno sa zakonodavcima iz Kalifornije, Floride, Južne Karoline i još nekoliko država poziraju pored ajkule 30 metara visoke koja stoji ispred zgrade Kongresa u Vašingtonu. Grupa je pokrenula kampanju "Partija ajkula 2016.," usmerenu protiv eskploatacije nafte na morskom dnu.

Peščana oluja na Sredozemnom moru kod Tel Aviva.

Jato gusaka u austrijskom mestu Strem.

Izbeglice iz Afrike u šetnji nakon dolaska u centar za izbeglice u preuređenom kompleksu bivše nemačke vojne baze u Ehra-Lessien-u.

Veliki beli pelivani u rezervatu za ptice Mišmar HaŠaron u Izraelu.

Jesen na jezeru kod Rosshaupten-a, na jugu Nemačke.