Pobednici i gubitnici

Reizbarani republikanski guverner Nju Džerzija, Krist Kristi. Posle ubedljive izborne pobede u demokratsko nastrojenom Nju Džerziju, Kristi je proglašen novom zvezdom Republikanske stranke i verovatnim predsedničkim kandidatom na izborima 2016.

Novoizabrani guverner Virdžinije, demokrata Teri Mekolif osvojio je tesnu izbornu pobedu nad republikanskim rivalom Kenom Kučinelijem. Kučinelijev poraz najavljuje slabljenje uticaja takozvanog Pokreta čajanke, koji ga je podržao boreći se protiv umerenog krila Republikanske strankei.

Demokrata Bil Blazio osvojio je ubedljivu pobedu na izborima za gradonačelnika Njujorka, naklonjenom Demokratskoj stranci. Blazi je je stekao popularnost zalažući se za socijalne programe za najsiromašnije.

Izborni radnik sa biračkim nalepnicama na biralištu Maunt Sinaj u Njujorku.

Džon Volmajer, član Pokreta čajanki i glumac u komadima iz doba američke revolucije, čeka na izborne rezultate svog favorita republikanca Kena Kučinelija u Ričmondu, glavnom gradu Virdžinije.

Javni tužilac Virdžinije i republikanski kandidat za guvernera, Ken Kučineli sa suprugom Taori na putu do birališta u Noksvilu..

Biralište u Meklinu u Virdžiniji.

Demokrata i kandidatkinja za guvernera Nju Džerzi, Barbara Buono pošto je ispunila glasački listić na biralištu u mestu Metačenu.

Guverner Nju Džerzija Kris Kristi pozira sa jednim biračem u jednom restoranu u Natliju dan pred izbore, 4. novembra.