Linkovi

Australijski fotograf optužio oca Tejlor Svift za fizički napad


ARHIVA - Tejlor Svift na 66. dodeli Gremija u Los Anđelesu, 4. februara 2024. (Foto: AP/Jordan Strauss/Invision)
ARHIVA - Tejlor Svift na 66. dodeli Gremija u Los Anđelesu, 4. februara 2024. (Foto: AP/Jordan Strauss/Invision)

Australijski paparaco kaže da ga je otac američke pop zvezde Tejlor Svift udario u lice na doku u Sidnejskoj luci u utorak rano ujutru, posle njenog poslednjeg koncerta u Sidneju u okviru australijske turneje, posle čega je policija otvorila istragu.

Policija je saopštila da istražuje incident u kojem su učestvovali 71-godišnji muškarac i drugi muškarac, koji se dogodio oko dva sata i trideset minuta posle ponoći u utorak, ali nije navela ime Skota Svifta, koji ima 71 godinu.

Lokalni mediji su objavili da je podnosilac žalbe fotograf koji je čekao Svift i njenog oca kada su stigli na pristanište Njutral bej posle kasnog noćnog krstarenja po Sidnejskoj luci. Tejlor je, u trenutku navodnog napada, već ušla u automobil, prenela je državna TV stanica ABC.

Portparolka Tejlor Svift saopštila je za časopis "Roling stoun" da su se dvojica muškaraca ponašala "agresivno" prema Svift i ljudima u njenom društvu kada se dogodio incident.

"Dvojica pojedinaca su se agresivno probijala do Tejlor, gurala njeno obezbeđenje i pretila da će baciti njenu saradnicu u more", saopštila je porparolka.

Paparaco Ben Mekdonald rekao je da su osobe iz pratnje Tejlor Svift kišobranima pokušali da ga spreče da snimi fotografije, a da se u navodnu tuču uključio i njen otac.

Tejlor Svift je u ponedeljak uveče završila australijski deo svoje turneje "Eras", kojom je već oborila rekorde.

XS
SM
MD
LG